Znanstvenoistraživački rad

Izvješća o znanstvenoj produkcijiUpute za sastavljanje izvješća u postupku izbora u znanstveno zvanje
  Otvoreni natječaji i novosti

   Poziv za podnošenje prijedloga za program Erasmus + za 2020. godinu

Erasmus+ program usmjeren je jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, kao i unaprjeđivanju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta. Podupire se  ulaganje u znanje, vještine i kompetencije pojedinaca, ustanova, organizacija i društva u cjelini jer se njima pridonosti rastu i osiguranju jednakosti, blagostanja i socijalnog uključivanja u Europi i izvan nje.

Ključne aktivnosti projektnih prijedloga: Mobilnost pojedinaca u svrhu učenja, Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse, Podrška reformi politike, Aktivnosti Jean Monnet te sport.

Rokovi za prijave su različiti (pogledati u pozivu na natječaj i na stranici Centra za EU projekte Sveučilišta u Rijeci ovdje).


   Hrvatska zaklada za znanost

ISTRAŽIVAČKI PROJEKTI – SLOVENSKO-HRVATSKI BILATERALNI PROJEKTI

USPOSTAVNI ISTRAŽIVAČKI PROJEKTI

ISTRAŽIVAČKI PROJEKTI

 

   UNIRI

EU programi i fondovi

MSCA radionica za mlade istraživače: H2020 Marie Skłodowska-Curie actions workshop for young researchers in cultural heritage. Prijaviti se možete ovdje.

Poziv na radionicu Sveučilišne knjižnice "Informacijski alati za istraživače"

  
CENTAR ZA EU PROJEKTE 

Izvor informacija:

•       Web: www.uniri.hr 

•       Mailing lista Centra za EU projekte: za uključivanje na listu poslati prazan e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

IZVJEŠĆE CENTRA ZA EU PROJEKTE 

                  
 
.