Znanstvenoistraživački rad

Izvješća o znanstvenoj produkcijiUpute za sastavljanje izvješća u postupku izbora u znanstveno zvanje


Postupak reizbora u znanstveno-nastavna zvanja

Pravilnik o postupku reizbora osoba na znanstveno-nastavnim, umjetničko-nastavnim, nastavnim i stručnim radnim mjestima na Sveučilištu u Rijeci


Upute za prijavu projekata na natječaje ili programe potpore uz sudjelovanje Sveučilišta u Rijeci Otvoreni natječaji i novosti

   Otvoreni natječaji Hrvatske zaklade za znanost: 

Trenutno nema otvorenih natječaja. Natječaji u najavi: POSTDOK-2020 (jesen 2020.); Bilateralni natječaj s Republikom Slovenijom (studeni 2020.)

 

   EU

EU programi i fondovi
 

Objavljen je natječaj „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“, financiran iz Europskog socijalnog fonda.  Prijavitelji mogu biti organizacije civilnoga društva (udruge ili zaklade), u partnerstvu s javnom znanstvenom ili visoko-obrazovnom institucijom iz STEM područja. Prijave se zaprimaju do 31. prosinca 2020.

Europska komisija najavila je dva dodatna Erasmus+ natječaja za strateška partnerstva (KA2) u 2020. godini, na temu Inovativne prakse u digitalno doba te Jačanje kreativnosti i kulture. Oba će poziva imati rok za prijavu u listopadu 2020. godine. Podsjećamo da sve prijave Erasmus + projekata na ove natječaje idu preko Sveučilišta.Sukladno istoj, potrebno je popuniti obrazac na Share point portalu te priložiti potpisanu i skeniranu Izjavu o prijavi projekta koju potpisuju osoba ovlaštena za prijavu projekta (voditelj projekta) i odgovorna osoba sastavnice.

Otvoren natječaj programa Obzor 2020. koji će financirati projekte istraživanja i razvoja vezane uz Europski zeleni plan. Rok za prijavu je 26. siječnja 2021. U sklopu Net4Society projekta 27. listopada 2020. održat će se online info dan i umrežavanje koji će istaknuti teme istraživanja u okviru Europskog zelenog plana (European Green Deal).

SMARTER 2020 ONLINE KONFERENCIJA:
U organizaciji Zajedničkog istraživačkog centra (JRC) Europske komisije i Regional Studies Association (RSA) održava se treća “Konferencija o pametnoj specijalizaciji i teritorijalnom razvoju” (“Conference on Smart Specialisation and Territorial Development: Connecting grand societal challenges with local goals in place-based innovation policy”). Konferencija je osmišljena kao online webinar konferencija koja će se održati između 17. rujna i 3. prosinca 2020. godine.
Datumi i teme su sljedeće:
• 10. 11.: Smart Specialisation for Sustainable Development Goals.
• 19. 11: Quality of life in European cities: are cities in Europe inclusive, safe, resilient and sustainable?
• 24. 11.: Smart Specialisation: evidence, lessons, challenges and opportunities
• 3. 12.: Urban strategies and Smart Specialisation

 

CENTAR ZA EU PROJEKTE 

Izvor informacija:

•       Web: www.uniri.hr 

•       Mailing lista Centra za EU projekte: za uključivanje na listu poslati prazan e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

IZVJEŠĆE CENTRA ZA EU PROJEKTE 

                  
 
.