Aktivnosti knjižnice do kraja 2020.

Ako je listopad tradicionalno mjesec studenata, novih početaka i nove akademske godine, pa tako  knjižnica listopad posvećuje svojim studentima, studeni je definitivno mjesec kulture, ovrta na tradiciju i kulturnu baštinu. Tako ćemo i ove godine obilježiti oba značajna mjeseca za Sveučilišnu knjižnicu Rijeka.

Opširnije...

Tjelesna i zdravstvena kultura

Nastava iz TZK počinje u subotu 10.10.2020. s početkom u 8:30. Prvi pješački pohod ima 1. grupa preddiplomskog sveučilišnog studija (od slova A do H).
Sve obavijesti, plan i program i obveze studenata za subotu, kao i ostale grupe nalaze se na sustavu Merlin.

Potvrde o zaštiti na radu

Svi studenti preddiplomskog sveučilišnog i stručnog studija koji su 5.3.2020 i 6.3.2020 odslušali i polagali zaštitu na radu mogu idući tjedan (od 12.10 do 16.10) doći podignuti potvrde o položenom ispitu u prostoriju G-067 od 9-14 sati.
Za bilo kakve informacije, pošaljite mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Promjena u rasporedu sati 6.10.2020

U utorak 6.10.2020. će nastava za 1. godinu diplomskog sveučilišnog studija početi u 9:15 vježbama iz predmeta Cestovna čvorišta, a Inženjerska mehanika stijena će biti od 10:15 do 14:00 - predavanja i vježbe.
Predavanja iz Upravljanja projektima i Vjerojatnosti i statistike će se održati prema rasporedu sati.

Prodajna mjesta KD Autotrolej na Kampusu

Sveučilište u Rijeci osiguralo je infrastrukturu za privremena prodajna mjesta KD Autotrolej na Kampusu Trsat i Ekonomskom fakultetu.

Radno vrijeme prodajnog mjesta na Kampusu na Trsatu bit će radnim danom od 10.00 do 18.00 sati (ulaz je s južne strane Filozofskog fakulteta), a na prodajnom mjestu na Ekonomskom fakultetu radnim danom od 9.00 do 16.30 sati.

Promjena mjesta održavanja nastave - 6.10.2020.

U utorak, 6. listopada 2020. godine u prostorijama G003/004 održat će se drugi dio konferencije posvećene pandemiji COVID-19 u organizaciji Sveučilišta u Rijeci.
 
Nastava (predavanja) koja se taj dan trebala održati u G-003/004 bit će premještena u zgradu Filozofskog fakulteta, predavaonica 006 u prizemlju lijevo, nakon ulaza.
 
Ova obavijest se odnosi na predavanja iz:
  • KONSTRUKTIVNE GEOMETRIJE (8:15-10:00) – 1. godina Preddiplomskog sveučilišnog studija
  • LINEARNE AGLEBRE (10:15-12:00) – 1. godina Preddiplomskog sveučilišnog studija
  • UPRAVLJANJA PROJEKTIMA (14:15-16:00) – 1. godina Diplomskog sveučilišnog studija
  • VJEROJATNOSTI I STATISTIKE (16:15-18:00) – 1. godina Diplomskog sveučilišnog studija
 

INFORMATIKA U INŽENJERSTVU, Stručni studij

U prvom tjednu nastave neće se održavati vježbe po grupama za redovne studente.

Umjesto vježbi održati će se predavanja za sve studente i to u ponedjeljak, 05.10.2020. od 8:15-10 u predavaonici 003/004.

Izvanredni studenti imaju vježbe u redovnom terminu u ponedjeljak, 05.10.2020.

Građevinska statitka I

Nastava iz Građevinske statike I počinje u ponedjeljak 05.10.2020. s prvim predavanjem.

Početak nastave u ak. god. 2020./2021.

Dragi studenti,
 
Nastava za studente svih godina preddiplomskih studija te 2. godine diplomskih studija počinje u četvrtak, 01. listopada 2020., prema rasporedu sati.
 
Nastava za studente 1. godine diplomskih studija počinje u ponedjeljak, 5. listopada 2020. godine prema rasporedu sati.
 

Pozdravni govori studentima prvih godina preddiplomskih studija održat će se prema sljedećem rasporedu:
 
četvrtak,       01.10.  10.00h  -   Preddiplomski stručni studij
ponedjeljak, 05.10.  10.00h  -   Preddiplomski sveučilišni studij

U te dane studenti trebaju doći na nastavu 15 minuta ranije. Nakon pozdravnog govora nastava će se održati prema rasporedu sati.
 

Tehnička mehanika I

Nastava počinje prvim predavanjima u srijedu 7.10.2020. Sve vježbe koje su, prema rasporedu, prije prvih predavanja će se naknadno održati tokom semestra. 

Mehanika I

Nastava počinje prvim predavanjima u ponedjeljak 5.10.2020. Sve vježbe koje su, prema rasporedu, prije prvih predavanja će se naknadno održati tokom semestra.

Izvođenje nastave u 2020./2021. ak. godini

> obavijest za studente <

Kolektivni godišnji

Fakultet je, zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, zatvoren u periodu od 27. srpnja do 14. kolovoza 2020.

Studentska referada je zatvorena od 27. srpnja do 14. kolovoza 2020.

Od 17. kolovoza 2020. Fakultet će za studente raditi prema epidemiološkim mjerama (kao i prije ljetne pauze).

Mole se studenti da ne dolaze osobno na Fakultet bez prethodne najave. Sve poslove s Referadom možete obaviti putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

    

Predstavljanje smjerova Diplomskog sveučilišnog studija Građevinarstvo

►  POGELDAJ SNIMKU

Studentski izbori 2020.

Izborno povjerenstvo Sveučilišta u Rijeci donijelo je:

 
 
 

IAESTE Croatia

IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) je međunarodna organizacija za razmjenu studenata prirodnih i tehničkih znanosti.

Osnovana davne 1948. godine u Londonu na inicijativu 10 europskih zemalja danas broji preko 85 zemalja koje sudjeluju u programu razmjene.

U Hrvatskoj djeluje od 1952. u 5 lokalnih odbora: Osijek, Pula, Rijeka, Split i Zagreb.

Opširnije...

Obavijest studentima za izvođenje nastave u sljedeća dva tjedna (2)

Vezano uz razvoj epidemiološke situacije u RH, javljamo da se u sljedeća dva tjedna nastava neće odvijati u predavaonicama i praktikumima na Fakultetu. U skladu s naputcima koje imamo, molimo vas da se pripremite za izvođenje nastave putem internetskih sustava za učenje Merlin ili Google Classroom.
Predmetni nastavnici objavit će nastavne materijale i dati upute studentima kako bi samostalno i uz konzultacije mogli u što većoj mjeri savladati nastavne cjeline koje su bile predviđene da se održavaju u tom razdoblju.
 
U predmetima koji koriste sustav Merlin studenti  koji su upisani su automatski prijavljeni te dobivaju sve objave i obavijesti. Isto je i sa sustavom Google Classroom ali se može dogoditi da se svi studenti nisu prijavili.
Studenti koji se još nisu prijavili moraju se do ponedjeljka 16.03.2020. e-mailom javiti nastavnicima – nositeljima predmeta, kako bi im bila dostavljena poruka s lozinkom za prijavu.
Kontakti svih nastavnika nalaze se na mrežnim stranicama Fakulteta (https://www.gradri.uniri.hr/hr/kontakti.html).
 
Eventualne naknadne prijave na predmete odobravat će se studentima putem zamolbi koje se, zajedno s medicinskom dokumentacijom, budu dostavljale Studentskoj referadi.
 
Napomena: studenti su dužni koristiti isključivo službene e-mail adrese (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), putem servisa OFFICE 365 (https://www.office.com/).

Obavijest o odgodi nastave

Slijedom uputa Sveučilišta, a vezano uz epidemiološku situaciju i obvezu osiguranja uvjeta u kojima se štiti zdravlje studenata i svih djelatnika, odgađa se sva nastava koja je po rasporedu bila predviđena u petak 13.03.2020. (sutra).
 
Nastavnici će nastavne materijale postaviti na sustave učenja Merlin ili Google Classroom te dati studentima upute kako da savladaju ove nastavne cjeline samostalno, uz pomoć konzultacija. O daljnjem odvijanju nastave biti ćete obaviješteni naknadno.

Obavijest o odgodi nastave na stručnom studiju

S obzirom na razvoj epidemiološke situacije u RH, novu preporuku, te upute Sveučilišta vezano uz nastavu koja se odvija u velikim studijskim  grupama i mogućnosti osiguravanja uvjeta u kojima se štiti zdravlje studenata i svih djelatnika, javljamo da se nastava iz predmeta Preddiplomskog stručnog studija: Arhitektonske konstrukcije 1, Osnove prostornog planiranja, Osnove projektiranja 1 i Matematika 2  predviđena za danas mora odgoditi.
 
Nastavnici će nastavne materijale postaviti na sustave učenja Merlin ili Google Classroom te dati studentima upute kako da savladaju ove nastavne cjeline samostalno, uz pomoć konzultacija. O daljnjem odvijanju nastave biti ćete obaviješteni naknadno.
 
 
.