Naslovnica

Poziv na predstavljanje poslovnih slučajeva Realizator 2017.

Ne propustite otvorenje druge edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2017.

Natjecanje je osmišljeno i pokrenuto kako bi približili studentima izazove s kojima se susreću poduzeća u realnom sektoru. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima, riječki studenti i studentice dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu te razviti konkretne vještine za tržište rada.

Poslovni slučajevi Realizatora 2017. podijeljeni su u tri tematske kategorije: razvoj poslovnog i marketing plana, inovacija proizvoda i usluga, te društveno odgovorno poslovanje, a sudjeluju renomirana poduzeća s područja Hrvatske.

U kategoriji razvoja poslovnog i marketing plana, poslovni slučaj “Analiza tržišta za potrebe Zagrebačke banke” predstavit će Tamara Sergo, direktorica Regionalnog centra Kvarner i Goran Gašparić, direktor Centra za individualne klijente, Poslovnica Rijeka-Korzo, a slučaj Jadran galenskog laboratorija d.d. “Razvoj poslovanja Oftalmički portfelj” Dunja Siuc Valković, direktorica globalnog razvoja poslovanja. U kategoriji inovacija proizvoda i usluga, poslovni slučaj JU Prirode “Razvoj programske djelatnosti Centra za posjetitelje s oporavilištem za bjeloglave supove u mjestu Beli na otoku Cresu” izložit će ravnateljica Sonja Šišić. U kategoriji društveno odgovornog poslovanja, s poslovnim slučajem IT firme Infobip “Kako privući i zaposliti mlade ljude” upoznat će nas Barbara Jurki, voditeljica produkata, a sa slučajem “Ekološko sveučilište: Odgovorni studenti za odgovorno recikliranje” voditeljica projekata Metisa d.d. Dorotea Pešić Bukovac.

Otvorenje Realizatora 2017. bit će održano 2. studenog 2017. u 17 sati u Step Ri znanstveno tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10).

Prijave za sudjelovanje također su otvorene do 2. studenog 2017., a prijaviti se možete ovdje ili na samom otvorenju. Više informacija o natjecanju i programu, koji uključuje startni, edukativni i natjecateljski modul, dostupno je na mrežnoj stranici Zaklade Sveučilišta www.zaklada.uniri.hr