Erasmus+

ERASMUS+ je novi program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport za razdoblje od 2014. do 2020. Planirani budžet za sedmogodišnje trajanje Erasmus+ programa iznosi 19 milijardi eura. Erasmus+ okuplja sve dosadašnje europske i međunarodne projekte i inicijative u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta, te zamjenjuje sedam postojećih programa: Program za cjeloživotno učenje (Erasmus, Leonardo da Vinci, Comenius, Grundtvig), Mladi na djelu te pet programa međunarodne suradnje (Erasmus Mundus, Tempus, Alfa, Edulin i program suradnje s industrijaliziranim državama i teritorijima). Predviđeno je da u okviru Erasmus+ programa 5 milijuna osoba dobije priliku studirati ili usavršavati se u inozemstvu.

Detaljnije na stranicama Sveučilišta u Rijeci Erasmus koordinator: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 


Popis ugovora Erasmus+


Natječaji

Građevinski fakultet u Rijeci dana 6. ožujka 2019. objavljuje Natječaj za nastavno i nenastvno osoblje za mobilnost u akademskoj godini 2018./2019. i 2019./2020. u okviru programa Erasmus+ (KA107).

Odluka o produženju natječaja

Tekst natječaja


Prijavni obrazac (Prijava na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Mobility Agreement

Smjernice za izbor osoblja

Ugovor s Odessa State Academy of Civil Engineering and Architecture

Projekti

  • KA2 Strengthening of master curricula in water resources management for the Western Balkans HEIs and stakeholders (SWARM)
  • KA107 - International Credit Mobility between Programme and Partner Countries - Odessa State Academy of Civil Engineering and Architecture


Popis predmeta koji se mogu izvoditi na stranom jeziku 2019./2020.

ErasmusIntern, projekt Erasmus studentske mreže (ESN), nova je platforma na kojoj studenti mogu pretraživati ponude za stručnu praksu te pronaći informacije o organizacijama/poduzećima koje ih nude. Studenti zainteresirani za stručnu praksu u inozemstvu ovdje mogu pregledavati ponude, stvarati svoje online profile te se prijavljivati mogućim poslodavcima, a organizacije/poduzeća također mogu pretraživati prijave studenata te provjeriti odgovaraju li njihovim slobodnim radnim mjestima.
Poveznica 

 
.